Pekano riešutų pyragas – sveika, paprasta ir neįtikėtinai skanu!

Šis pyragas turi tik vieną trūkumą – jam sunku atsispirti!
Šie pekano pyragėlių batonėliai yra itin maistingi ir skanūs – kaip ir pats pekano pyragas! Jie puikiai tinka pateikimui draugų kompanijoje ar nusinešti į kitus draugų susibūrimus. Garantuojame namo grįšite su tuščia lėkšte. Šie „Kentucky Derby“ pekano riešutų batonėliai yra puikus užkandis.

Gaminimo eiga:
- Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir cukrų. Supjaustykite sviesta taip smulkiai, kol mišinys taps panašus į rupius miltus. Tvirtai juos prispauskite ant riebalais išteptotos keptuvės . Kepkite 350 ° 15 minučių.
- Tuo tarpu dideliame dubenyje plakite pieną, kiaušinį, vanilę ir druską iki vientisos masės. Įmaišykite iriso ir pekano riešutus; tolygiai paskirstykite ant iškepusios plutos.
- Kepkite, kol lengvai paruduos, 20-25 minučių ir ilgiau. Šaunu. Uždenkite ir atvėsinkite; Dabar visa tai galite supjaustyti į kubelius ir įdėkite į šaldytuvą
Virtuvės patarimai kuriuos rekomenduoja elte.lt portalas
- Pekano riešutų riebumas yra didesnis nei kituose riešutuose, todėl jie labiau linkę pūti. Patalpinę juos į šaldytuvą jie išliks dvigubai ilgiau nei kambario temperatūroje.
- Padėkite drėgną popierinį rankšluostį po pjaustymo lenta, kad jis neslystų ant stalviršio, kai pjaustote pekano riešutus.
Mitybos faktai
1 kubelis: 127 kalorijos, 8 g. riebalų (4 g sočiųjų riebalų), 18 mg. cholesterolio, 100 mg natrio, 13 g angliavandenių (9 g cukrų, 0 skaidulų), 2 g baltymų.